USPJEŠNO ODRŽAN FUTURE JAM U NOVSKOJ

Ovaj vikend (18.3.-19.3.) održao se Future Jam!

Natjecanje se održalo na tri teme iz prošlosti, sadašnjosti 𝗶 budućnosti rada! Pobjednički radovi uključuju simulaciju radničkih uvjeta u Manchesteru u 19. stoljeću, u Zagrebu 20-ih godina prošlog stoljeća, aplikaciju Sinder koja je osmišljena kao “Tinder za sindikalno organiziranje” te satiričnu VR simulaciju budućnosti rada i umjetne inteligencije gdje čovjek radi kao re-capctha za AI robote.

Pobjedničke igre:

1) PicketLine and Daily Thread for the theme Past of Work

2) Sinder for the theme Present of Work

3) Time to Catch Up for the theme Future of Work

Timove su mentorirali Georg Hobmeier iz austrijskog Causa Creations, Alex Gavrilović iz Gamechuck i CGDA te naš predsjednik Dominik Cvetkovski iz ANIQ i HU-IZ-VI.

Nagrade najboljima uručio je i organizator natjecanja Austrijski kulturni forum Zagreb / Österreichisches Kulturforum Zagreb.

Nadamo se da će natjecatelji nastaviti raditi na svojim igrama te da će ih doći prikazati u prostorijama Austrijskog kulturnog foruma u svibnju ove godine. Uz sve organizatore, Austrijski kulturni forum Zagreb, PISMO inkubator, CGDA, Gamechuck, Causa Creations, bila nam je čast biti dio organizacijske ekipe i veselimo se događaju dogodine!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *