ČLANOVI

OSNIVAČI

ANiQ

ANIQ d.o.o. je studio koji se bavi izradom elegantnih 3D, 2D, AR i VR rješenja i igara temeljenim na najnovijim tehnologijama, sjajnim idejama i željama klijenata/korisnika. Trenutno izrađuje projekte za VR (Oculus, Vive, Index), PC (Windows, MacOS, Linux), konzole (Nintendo Switch) i mobilne platforme (Andorid i iOS) sa primarnim fokusom na tržište virtualne i proširene stvarnosti.

Flamboyant Entertainment

Flamboyant Entertainment  obuhvaća širok spektar usluga i proizvoda vezanih za gaming, 3D modeliranje, izradu animacija, VR iskustva i vizualizacije. Fokusirani smo na B2B2C, a iza nas je dugogodišnje iskustvo u radu na mnogobrojnim projektima sa zadovoljnim klijentima i poslovnim partnerima.

Punopravni članovi

LOOMI Studio & Design

LOOMI Studio & Design je art i game development studio iz Hrvatske. Naše iskustvo temelji se na B2B poslovnom modelu kroz koji smo izgradili bazu zadovoljnih klijenata s kojima surađujemo na raznim projektima vezanim uz razvoj video igara.

Pandemonium

Pandemonium se bavi izradom concept arta za video igre, grafičkim dizajnom te izradom 3D modela. Kroz konceptualizaciju osnovnih ideja, te izradu elemenata videoigara, reklama i ostalog multimedijalnog sadržaja, cilj nam je kroz umjetničko izražavanje promovirati video igre kao oblik zabave i umjetnosti.

OmenIT

OmenIT se bavi digitalizacijom i informatizacijom poslovanja te gamificiranjem sadržaja raznih formata. Cilj nam je približiti mogućnosti modernih računalnih tehnologija svima onima koji poslovanje žele unaprijediti na taj način.

Game Theory

Game Theory je game development studio za izradu mobilnih, PC, VR i AR igara, aplikacija i web stranica. Studio se bavi razvojem, programiranjem, 3D modeliranjem, animacijom, game i web dizajnom.

Lean IT

Lean IT omogućuje optimizaciju u poslovnom okruženju primjenom metodologije Lean Six Sigma. Također pruža rješenja i razvoj proizvoda u području game developmenta, aplikacija i weba dizajna.

Dynamite Priest Studio

Dynamite Priest Studio je game development studio iz Novske koji se bavi programiranjem video igara i aplikacija. Cilj nam je razvoj ideja od početka do realizacije te približiti tehnologije buisness i krajnjim korisnicima.

Zexerio

Zexerio je hrvatski game dev start-up baziran u Novskoj. Naš se pristup developmentu zasniva na service based poslovnom modelu u suradnji s našim partnerima te kreativnim vođenjem poslovanja.

Solitude Software

Matej Balašković vlasnik je obrta Solitude. Primarno se bavi izradom videoigara, te radi na nekoliko veoma različitih projekata – od third person story-driven avantura do borilačkih igara. Do sad, najambicijozniji im je jedini projekt koji je objavljen javnosti – “My Mandylion” – inspiriran klasičnim igrama horror žanra.

Heresy Design

Heresy Design se bavi digitalnom ilustracijom, 2D artom i animacijom, game designom i Unity developmentom. Također se bavi edukacijama iz domene game developmenta i crtanja.

Hiroma design

Hiroma dizajn se bavi izradom videoigara i digitalnih sadržaja. Vršimo izradu kompletnih Unity projekata ili optimizaciju postojećih. Dodatno, radimo AR i VR projekte te edukacije na području game developmenta. Od umjetničkih područja također radimo 2D i 3D sadržaj spreman za bilokoju željenu implementaciju.

Cozy Monkey Entertainment

Cozy Monkey Entertainment je game development studio smješten u Novskoj. Bavimo se programiranjem i dizajniranjem video igara i aplikacija. Cilj nam je popularizirati video igre kao medij za pričanje priče, zabavu i edukaciju.

HoHo studio

HoHo studio smješten u Novskoj bavi se izradom i dizajniranjem videoigara. Dodatno još izrađuje AR i VR aplikacije koje se mogu prilagoditi edukaciji, zabavi, ili sadržaju informativnog tipa.

Oona

Mateja Olujić, vlasnica obrta OONA primarno se bavi izradom 3d modela, virtualnih scena i animacija za videoigre, aplikacije i VR/AR iskustva.

FNB HENČEL

Florijan Henčel, Direktor tvrtke FNB HENČEL J.D.O.O se bavi pretežito izradom proširene i virtualne stvarnosti, izradom 2D i 3D igara te web stranica. Također bavim se edukacijama za izradu video igara i za računalno programiranje.

Jane Doe

Jane Doe je game development studio smješten u Novskoj. Bavimo se programiranjem i dizajniranjem video igara.