ČLANOVI


Što dobivate kao član udruge?

        Pridruživanjem našoj udruzi, imat ćete mnoge koristi kao član. Evo nekoliko benefita koje ostvarujete članstvom:

  1.  Materijali za pisanje Pitch Decka, GDD-a, pronalazak investitora i publishera – Kao član, imate pristup ekskluzivnim materijalima koji vam mogu pomoći u izradi vašeg Pitch Decka, Game Design Dokumenta (GDD), te vam pružaju smjernice za pronalaženje investitora i publishera za vašu igru.
  2.  Edukacije – Udruga organizira edukativne programe kao što su radionice, seminari, i predavanja o različitim aspektima razvoja videoigara. Kao član, možete sudjelovati u tim programima besplatno ili po posebnim članovima povoljnostima, te ste u mogućnosti proširiti svoje znanje i vještine u industriji videoigara.
  3.  Događaji i eventi (popusti i besplatna sudjelovanja) – Kao član, imate pristup različitim događajima i eventima koje organizira udruga ili njezini partneri. Ovo može uključivati konferencije, meetupe, panel rasprave i druge aktivnosti. Članovi mogu uživati u posebnim popustima ili besplatnim ulaznicama za odabrane događaje.
  4.  Razmjena znanja – Udruga potiče razmjenu znanja i iskustava među članovima. Kroz internu komunikacijsku platformu ili redovne sastanke, možete se povezati s drugim članovima, razmijeniti ideje, savjete i iskustva u razvoju videoigara. Ovo je odlična prilika za stvaranje mreže profesionalnih kontakata.
  5.  Besplatna Canva PRO – Kao član, dobivate pristup Canva PRO računu, koji vam omogućuje kreativno uređivanje i dizajniranje materijala za promociju vaših igara ili projekata, kao što su logotipi, banneri, grafike za društvene mreže i drugi marketinški materijali.
  6.  Popusti na softvere – Udruga ima partnerstva s različitim softverskim tvrtkama, što vam omogućuje pristup posebnim popustima na softvere koji su korisni za razvoj videoigara. To može uključivati alate za razvoj, dizajn, zvuk, marketing i druge softvere koji vam mogu olakšati proces razvoja   igara.
  7.  Pomoć pri pisanju dokumentacije za natječaje – Kao član, možete dobiti pomoć pri pisanju dokumentacije za natječaje za financiranje ili podršku razvoja videoigara. Udruga i njeni članovi mogu pružiti smjernice, savjete i resurse kako bi vam pomogla u pripremi kvalitetne dokumentacije koja će vam pomoći da se istaknete i povećate šanse za uspjeh na natječajima.
  8.  Ažurne informacije o natječajima – Udruga pruža ažurne informacije o natječajima za financiranje, podršku ili promociju videoigara u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. Kao član, bit ćete redovito informirani o mogućnostima za financiranje ili promociju vaših igara i projekata, što vam može pomoći da iskoristite različite prilike za vašu igru.

Pridružite nam se i zajedno jačajmo hrvatsku gaming scenu!


Punopravni članovi

9

ANIQ

ANIQ d.o.o. je studio koji se bavi izradom elegantnih 3D, 2D, AR i VR rješenja i igara temeljenim na najnovijim tehnologijama, sjajnim idejama i željama klijenata/korisnika. Trenutno izrađuje projekte za VR (Oculus, Vive, Index), PC (Windows, MacOS, Linux), konzole (Nintendo Switch) i mobilne platforme (Andorid i iOS) sa primarnim fokusom na tržište virtualne i proširene stvarnosti.

8

COZY MONKEY ENTERTAINMENT

Cozy Monkey Entertainment je game development studio smješten u Novskoj. Bavimo se programiranjem i dizajniranjem video igara i aplikacija. Cilj nam je popularizirati video igre kao medij za pričanje priče, zabavu i edukaciju.

DYNAMITE PRIEST STUDIO

Dynamite Priest Studio je game development studio iz Novske koji se bavi programiranjem video igara i aplikacija. Cilj nam je razvoj ideja od početka do realizacije te približiti tehnologije buisness i krajnjim korisnicima.

FLAMBOYANT ENTERTAINMENT

Flamboyant Entertainment  obuhvaća širok spektar usluga i proizvoda vezanih za gaming, 3D modeliranje, izradu animacija, VR iskustva i vizualizacije. Fokusirani smo na B2B2C, a iza nas je dugogodišnje iskustvo u radu na mnogobrojnim projektima sa zadovoljnim klijentima i poslovnim partnerima.

7

FNB HENČEL

Florijan Henčel, Direktor tvrtke FNB HENČEL J.D.O.O se bavi pretežito izradom proširene i virtualne stvarnosti, izradom 2D i 3D igara te web stranica. Također bavim se edukacijama za izradu video igara i za računalno programiranje.

GAME THEORY

Game Theory je game development studio za izradu mobilnih, PC, VR i AR igara, aplikacija i web stranica. Studio se bavi razvojem, programiranjem, 3D modeliranjem, animacijom, game i web dizajnom.

GROW

We are developing a project for the deaf and hard of hearing. A pair of smart glasses that converts sound into text and writes it in real time on the lenses of the glasses is a revolution in the world. A product that will make everyday life easier for over 100 million people. 

HERESY DESIGN

Heresy Design se bavi digitalnom ilustracijom, 2D artom i animacijom, game designom i Unity developmentom. Također se bavi edukacijama iz domene game developmenta i crtanja.

HIROMA

Hiroma dizajn se bavi izradom videoigara i digitalnih sadržaja. Vršimo izradu kompletnih Unity projekata ili optimizaciju postojećih. Dodatno, radimo AR i VR projekte te edukacije na području game developmenta. Od umjetničkih područja također radimo 2D i 3D sadržaj spreman za bilokoju željenu implementaciju.

HOHO STUDIO

HoHo studio smješten u Novskoj bavi se izradom i dizajniranjem videoigara. Dodatno još izrađuje AR i VR aplikacije koje se mogu prilagoditi edukaciji, zabavi, ili sadržaju informativnog tipa.

JANE DOE

Jane Doe je game development studio smješten u Novskoj. Bavimo se programiranjem i dizajniranjem video igara.

KEY BOAR STUDIOS

Studio koji se bavi programiranjem i izradom videoigara te AR i VR aplikacija. U ponudi je izrada i aplikacija edukativnog, zabavnog i informativnog sadržaja.

LEAN IT

Lean IT omogućuje optimizaciju u poslovnom okruženju primjenom metodologije Lean Six Sigma. Također pruža rješenja i razvoj proizvoda u području game developmenta, aplikacija i weba dizajna.

logo loomi

LOOMI STUDIO & DESIGN

LOOMI Studio & Design je art i game development studio iz Hrvatske. Naše iskustvo temelji se na B2B poslovnom modelu kroz koji smo izgradili bazu zadovoljnih klijenata s kojima surađujemo na raznim projektima vezanim uz razvoj video igara.

NEXT LINE

Next Line Software je game development studio iz Novske. Bavimo se programiranjem i cilj nam je pružiti cjelovita i optimizirana rješenja za PC i mobilne platforme.

OONA

Mateja Olujić, vlasnica obrta OONA primarno se bavi izradom 3d modela, virtualnih scena i animacija za videoigre, aplikacije i VR/AR iskustva.

ZEXERIO

Zexerio je hrvatski game dev start-up baziran u Novskoj. Naš se pristup developmentu zasniva na service based poslovnom modelu u suradnji s našim partnerima te kreativnim vođenjem poslovanja.

AMOR FATI STUDIOS

AMOR FATI STUDIOS je tvrtka koja se bavi izradom video igara i web stranicama. Naša strast i predanost detaljima osiguravaju da su naši proizvodi jedinstveni i nezaboravni.

TUURNGAIT SOFTWARE

Tuurngait Software je studio za razvoj igara i softvera smješten u Novskoj. Specijalizirani smo za izradu i programiranje računalnih i mobilnih igara te aplikacija koristeći Unity okruženje.

BIG SMALL GAMES

BIG SMALL GAMES je game studio koji se bavi dizajniranjem i razvojem video igara. Fokusirani smo na izradu korisničkih iskustava koja pružaju jednostavno igranje i bogatu naraciju.