PREDSTAVLJEN PROGRAM GLOBAL GAME JAM-a

U utorak 17. siječnja u prostoru PISMO 2 u 10h predstavljen je program i fond nagrada ovogodišnjeg Global Game Jam-a koji će se održati od 3. do 5. veljače 2023 u trajanju od 48h. Osim HU-IZ-VI koji je partner u organizaciji, najavljeni su svi ostali partneri, sponzori i koordinatori – A1, White Shark, VIDI, SIMORA.

Predsjednik udruge Dominik Cvetkovski predstavio je tehničke specifikacije događaja, ali i poručio kako će članovi udruge biti na raspolaganju kao volonteri na događaju za pomoć svim natjecateljima. HU – IZ – VI paralelno s Global Gam Jam organizira u sklopu projekta Zaigraj znanje – jačanje kapaciteta lokalne zajednice UP.04.2.1.11.0615 lokalnu inicijativu u području zapošljavanja, socijalnog uključivanja i dobrog upravljanja – Local Game Jam.

Natjecatelje očekuju natjecanja u dvije kategorije – odrasli i srednjoškolci. Prijave su otvorene, a ukoliko želite sudjelovati, a nemate svoj tim, prijavite se te ćemo Vam pomoći oko formiranja tima. Za one najuspješnije osigurane su i bogate nagrade :

  1. Mjesto – 1200€ + Nintendo Switch + VIDI pretplata 6mj
  2. Mjesto – 500€ + Nintendo Switch + VIDI pretplata 6mj
  3. Mjesto – 300€ + Nintendo Switch + VIDI pretplata 6mj

Upućujemo još jednom poziv i izazov za sve gamedevelopere da se prijave i pokažu svoju brzinu i kreativnost pri izradi videoigre u ograničenom vremenu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *