Održan Local Game Jam

U prostoru sportske dvorane Srednje škole Novska održan je Local Game Jam.

U sklopu projekta “Zaigraj znanje – jačanje kapaciteta lokalne zajednice” UP.04.2.1.11.0615 u trajanju od 48h održan je Local Game Jam.
Događaj je započeo u petak 3. veljače u 17h i završio je u nedjelju 5. veljače u 17h. Ukupno je sudjelovalo 28 ekipa koje su kroz 48h napravile videoigre koje je žiri predvođen predsjednikom udruge HU-IZ-VI Dominik Cvetkovski ocjenjivao. Osim najbolje igre ocjenjivao se najbolji gameplay-i, grafike, ali i najbolje prezentacije završenih radova.

Tijekom događaja održan je i zanimljiv kviz na temu videoigara, a također su svoja predavanja održali utjecajni predstavnici hrvatske industrije proizvođača videoigara Hrvoje Mitić (GamesCo London/ZEROlife Games), Tomislav Gojević (Raw Fury Studios), Aleksandar Gavrilović (Gamechuck). Predavači su ujedno vršili i ulogu žirija.

Kviz je organizirao i vodio voditelj projekta Domagoj Crnković, a najspretniji i najbrži u odgovaranju osvojili su poklon paketiće koje je osigurao HU-IZ-VI. Pokloni su sačinjavali promotivni materijali udruge.

Kako to obično biva, po završetku događaja proglašene su najbolje ekipe, a prvo mjesto odnjela je ekipa s igrom naziva REGROW.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *