Otvorene prijave za ljetni gaming kamp

Izuzetna nam je čast izvjestiti kako su započele prijave za ovogodišnje izdanje ljetnog gaming kampa za djecu. Kroz 7 dana polaznici će izraditi svoju vlastitu videoigru, upoznati nove prijatelje i steći znanje i uspomene za cijeli život.

Hrvatska udruga izrađivača videoigrara ponovno, po treći put ponosno surađuje na ljetnom gaming kampu s inkubatorom PISMO. Poduzetnički inkubator PISMO powered by A1, po treći put ponovno će otvoriti svoja vrata učenicima osnovnih škola za uzraste od 4 do 8 razreda te pružiti jedinstvenu priliku da kroz sedam dana naprave vlastitu videoigru, steknu nova iskustva i znanja koja će im svakako olakšati njihov put prema svijetu razvoja videoigara.

Članovi HU-IZ-VI će i na ovom trećem izdanju Ljetnog gaming kampa imati ulogu predavača te će svojim znanjem i iskustvom voditi polaznike kroz sedam dana učenja, programiranja i modeliranja.

Očekuju nas 3 termina održavanja ovogodišnjeg ljetnog kampa:
#1 TERMIN – 29.06. – 06.07. Osnovna grupa.
#2 TERMIN – 06.07. – 13.07. Osnovna / Napredna / Napredna + grupa.
#3 TERMIN – 18.08. – 25.08. Osnovna grupa.

Sve važne informacije, kao i prijave za Ljetni gaming kamp nalaze na web stranici kampa https://gamingkamp.hr/ , a HU-IZ-VI se veseli što će i ove godine biti dio ove prekrasne priče koja svakom godinom sve više napreduje i raste.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *