HU-IZ-VI na Balkan PEStival vol. 1

S velikim veseljem dijelimo vijesti o našem sudjelovanju na nedavno održanom eSport eventu – Balkan PEStival vol. 1 eFootball 2024.

Ovaj vrlo zanimljiv događaj održan je ove subote 18.05. u Osijeku u Gaming centru Log-Inn gdje su se okupili PES igrači koji su odmjeravali svoje snage gotovo 8 sati. Kako HU-IZ-VI aktivno podržava eSport događanja u Hrvatskoj i šire, tako su i ovoga puta HU-IZ-VI kao delegati predstavljali tajnik udruge Josip Barun i predstavnik udruge Domagoj Crnković pojačani s eSport igračem iz Novske Lukom Ćorićem.

Posebno smo ponosni na Luku koji je nakon osvajanja prvog mjesta u svojoj skupini i plasmana u polufinale, u konačnici osvojio sjajno 4. mjesto! Luka je pokazao nevjerojatnu vještinu i strast prema igri te nam priuštio mnogo uzbudljivih trenutaka.

Osim spomenutog eSport natjecanja, organizatori su se potrudili animirati i ostale sudionike koji možda nisu ljubitelji eFootballa te tako kroz kratke videoigre i zajedničko cjelodnevno druženje, osigurali svima odličan provod.

Hrvatska udruga izrađivača videoigara (HU-IZ-VI) nastavlja s promicanjem gaming i eSport kulture i podržavanjem organizacije natjecanja kojih ćemo svakako uskoro i sami postati na još većoj razini. Hvala organizatorima na odličnom turniru i vidimo se na nekom sljedećih evenata!

Tijekom turnira snimili smo i mnogo sjajnih fotografija koje prikazuju atmosferu, igrače u akciji i cjelokupni dojam te se nalaze u našoj foto galeriji.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *