HU-IZ-VI potpisao ugovor s Gradom Novska o potpori u realizaciji projekta NES liga

28. travnja 2023. godine predsjednik HU-IZ-VI Dominik Cvetkovski, potpisao je ugovor s predstavnicima grada Novske o financiranju Esport natjecanja pod nazivom NES liga – Novljanska esport liga.

Esport natjecanja su nešto što je već dugo dio našeg društva te je došlo vrijeme da se i u Novskoj, gradu gejming industrije pokrene priča oko Esporta i podigne ga se na veću razinu.

Sama liga osmišljena je po sustavu već uhodanih Esport natjecanja te će se u potpunosti odvijati u Novskoj, a također će biti osigurani i prijenosi za sve one koji ne budu u mogućnosti prisustvovati uživo.

Planirani početak natjecanja je ove jeseni, a o dodatnim detaljima biti ćete uskoro više obavješteni putem društvenih mreža i naše web stranice.

Također bi ovim putem htjeli zahvaliti Gradu Novska na prepoznavanju ovakvog događaja i na dodjeli sredstava koji će nam omogućiti da u visokoj kvaliteti započnemo s provedemo projekta.

Brojimo sitno do početka i veselimo se novom zanimljivom projektu, a sve Vas pozivamo da ispunite ANKETU kako bi zajedničkim snagama pridonijeli kvalitetnijoj provedbi Esport lige!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *