HU-IZ-VI na prvom ikad Vibe Factoryu u Novom Sadu!

Nekoliko novosadskih tvrtki postiglo je svjetske uspjehe u video igrama. Zbog toga su organizatori odlučili napraviti iskorak u pozicioniranju Srbije na svjetskoj gaming sceni i naprave veliki festival Vibe Factory Novi Sad.

Iz udruge su na sajam išli članovi ANIQ d.o.o., OONA, F.N.B. Henčel j.d.o.o. i naravno sama udruga HU-IZ-VI. Također smo predstavljali kako naše tako i interese CGDA.

Raspored:

Naš član OONA radi na projektu s Misfit Village pa su prikazali Go Home Annie na što je publika bila oduševljena te sa velikom željom iščekuju release igre.

U ime udruge, osim samog predjsednika, išao je Ivan Trtanj te je pokazivao svoju igru Tenocticlan.

Naš predsjednik, Dominik Cvetkovski je u subotu u 11 pričao o udruzi, hrvatskoj game dev sceni, CGDA, projektima itd. Te je potom, opet, u 17 h u nedjelju pričao o svom poduzeću ANIQ d.o.o.

U 15h u subotu je bio zanimljiv panel rasprave između par direktora studija među kojima je bio i predsjednik HU-IZ-VI-ja, savjeti koje su on i ostali sudionici panel rasprave pružili publici se nadamo da će im biti od izuzetne koristi.

Ostvareni su kontakti s mogućim budućim partnerima za poslovne suradnje te generalno možemo reći da je event za našu udrugu bio produktivan.

Zahvaljujemo se organizatorima što su ugostili predstavnike naše udruge i veselimo se ponovnom druženju.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *