OTVORENE PRIJAVE ZA Novljansku Esport ligu

Spremni ste za uzbuđenje, akciju i priliku da se dokažete kao pravi e-sports profesionalci? Imamo sjajne vijesti za sve zaljubljenike u gaming!

Uz partnere Razvojna agencija Simora, Novska – otvorena za nove poglede i PISMO powered by A1 s ponosom vam predstavljamo NES Ligu, događaj koji će ozariti subotnje dane od 29.09.2023. do 06.04.2024.!

🏆 O nagradama:
Pokazat ćemo da je ozbiljan gaming popraćen i ozbiljnim nagradama. Prize Pool veći od 500€, uključujući novčane nagrade za prva tri mjesta te fantastične sponzorske računalne periferije i tajanstvene dodatne nagrade.


📅 Format i raspored:
Natjecanje će se odvijati u “Double elimination bracket” formatu, garantirajući svakom timu pravednu priliku za uspjeh. Subote će biti rezervirane za natjecanja, uz izuzetak božićnog razdoblja i Sveta tri kralja.


🌐 Praćenje i sudjelovanje:
Svi će moći uživati u spektaklu jer će se događaj prenositi uživo na platformama Twitch i Discord. Pozivamo vas da dođete podržati svoje favorite uživo na lokaciji – PISMO 2 inkubator u Novskoj.


📝 Kako se prijaviti:
Timovi mogu prijaviti svoj interes ispunjavanjem obrasca do 25.09.2023. ili do popunjenja svih mjesta. Samo kapetan tima treba ispuniti prijavu, a za maloljetne sudionike potrebna je roditeljska privola.


🎉 Pokažite svoje vještine:
Pozivamo sve gamere da se prijave i pokažu svoje vještine u igrama 𝗟𝗲𝗮𝗴𝘂𝗲 𝗼𝗳 𝗟𝗲𝗴𝗲𝗻𝗱𝘀 i 𝗖𝗼𝘂𝗻𝘁𝗲𝗿-𝗦𝘁𝗿𝗶𝗸𝗲: 𝗚𝗹𝗼𝗯𝗮𝗹 𝗢𝗳𝗳𝗲𝗻𝘀𝗶𝘃𝗲. Sve su oči uprte u vas jer ovaj turnir obećava nezaboravnu e-sports avanturu!

Ne propustite priliku postati dio e-sports povijesti u Novskoj! Označite datum i pripremite se za nevjerojatan gaming doživljaj. Vidimo se na turniru! 💥🎮

𝙋𝙧𝙞𝙟𝙖𝙫𝙖 𝙯𝙖: 𝗟𝗲𝗮𝗴𝘂𝗲 𝗼𝗳 𝗟𝗲𝗴𝗲𝗻𝗱𝘀:
https://forms.gle/61pgwgrvVnEm8mWSA

𝙋𝙧𝙞𝙟𝙖𝙫𝙖 𝙯𝙖: 𝗖𝗼𝘂𝗻𝘁𝗲𝗿-𝗦𝘁𝗿𝗶𝗸𝗲: 𝗚𝗹𝗼𝗯𝗮𝗹 𝗢𝗳𝗳𝗲𝗻𝘀𝗶𝘃𝗲:
https://forms.gle/gGRSMqGKXiU66Toz6

Za sve dodatne informacije dostupni smo Vam putem maila : udruga.huizvi@gmail.com ili putem mobitela 091/ 623 0402

1 thought on “OTVORENE PRIJAVE ZA Novljansku Esport ligu”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *