Održan drugi Game Night

Pretprošli četvrtak (29.06.2023.) ponovno je u Hoodoo baru u Novskoj održan Game Night, ovoga puta u opuštenijoj verziji. Turnir u jednoj videoigri smo zamijenili raznoraznim videoigrama, društvenim igrama i vrhunskim druženjem.

Nakon uspješno organiziranog prvog Game Nighta koji je bio malo stresniji, Ivan Zorić i Josip Barun su htjeli, ponovno u ulozi glavnih organizatora, dati priliku ljudima da se upoznaju malo bolje dok igraju društvene igre i razne videoigre zajedno.

Tako je ovaj događaj privukao raznoliko društvo, od srednjoškolaca do umirovljenika. Neki od gostiju našeg događaja su čak donijeli svoje igre od kuće kako bi ih mogli pokazati i zaigrati s zainteresiranima.

Jedna ekipa je organizirala svoj mini-turnir u Tekken 7, a dok su natjecatelji čekali svoj red, pripremali su reflekse igrajući Jungle Speed.

Za drugim stolom, ekipa koja je odlučila uživati u zalasku sunca i prirodi igrala je Catan, gradeći ceste, gradiće i skupljajući ovčice.

Na suprotnoj strani, gledajući od zalaska sunca prema mraku, bila je skupina koja se željela malo prestraviti igrajući Arkham Horror igru.

Kada je turnir u Tekkenu bio gotov, oni koji nisu bili toliko natjecateljski nastrojeni sjeli su za konzole i igrali Overcooked i Broforce.

Tijekom cijelog tog vremena, ljudi su se frustrirali i smijali igrajući Exploding Kittens i Cards Against Humanity. A tu je bilo i još puno toga, Uno, Mario Kart, Splendor, pa čak i barski klasik pikado…

Sve u svemu, svi prisutni su stvorili nova poznanstva, isprobali nove igre i, što je najvažnije, zabavili se!

Hvala svima koji su nam se pridružili, bilo nam je zadovoljstvo družiti se i zabavljati s vama. Vidimo se na sljedećem Game Nightu!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *