Lovro Kovačević, vlasnik obrta Loki’s studio novi je član HU-IZ-VI

Lovro Kovačević – Loki’s Studio
  1. Pozdrav, ja sam Lovro Kovačević dolazim iz Požege i vlasnik sam obrta Loki’s studio. Nakon završene edukacije u Unity-u kod našeg kolege Cvekija odlučio sam se na otvaranje vlastitog obrta pošto sam veliki fan videoigara i svega vezano uz ovu struku te mislim da bi moje ideje i znanje mogle doprinijeti razvoju obrta.
  2. Trenutno radim s par ostalih kolega na aplikacijama za turističke subjekte koja se bazira na AR tehnologiji. Uz to se baziram na usavršavanju level design vještine pošto me taj dio najviše privukao u edukaciji.
  3. Cilj mi je nastaviti raditi na ovakvim aplikacijama dok se obrt ne osamostali te bih se onda bavio izradom videoigara pošto mi je to najveći užitak.
  4. Od članstva u HU-IZ-VI prvenstveno očekujem suradnju s ostalim članovima te da uz zajedničke ili slične ideje zajedno razvijamo naše obrte ili tvrtke.
  5. Mislim da je budućnost gaming-a u Novskoj vrlo perspektivna što se i pokazuje rezultatima. Također misli da smo mi trenutačni članovi još na početku razvijanja cijele ove industrije te da će se njen pun potencijal tek pokazati.
  6. Nadam se da mogu doprinijeti članstvom u ovoj udruzi te naučiti ,a i podijelite svoje znanje s drugima.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *