Josip Barun, vlasnik obrta Cozy Monkey Entertainment novi je član HU-IZ-VI

Reci nam Josipe nešto o sebi i upoznaj nas sa svojim obrtom.
“Ja sam Josip Barun i otvorio sam obrt pod nazivom Cozy Monkey Entertainment. Razlog zašto sam otvorio obrt za izradu videoigara je što sam već dugo i sam fan videoigara i samim time sam se uvijek smatrao dovoljno kreativnim da mogu napraviti nešto svoje. S obzirom na to da je danas gaming jako popularan odlučio sam da bi mi to bila super karijera i ispunjenje mojih snova.”

Na čemu trenutno radiš i koje imaš planove za budućnost?
“Trenutno radim na manjim projektima za ostale tvrtke i obrte dok ne stasam dovoljno da napravim svoju videoigru. San mi je jednoga dana napraviti i izdati svoju hit videoigru koja bi postala kultni klasnik među mlađim generacijama.”

Što očekuješ od članstva u HU-IZ-VI?
“Prvenstveno se nadam ostvarivanju novih suradnji i sklapanju novih poznanstava unutar industrije. Smatram da je uključivanje u udrugu jako pozitivna stvar za mene jer dok sam odrastao, nisam čuo previše za gaming u Hrvatskoj, a sada kada sam dio industrije i znam da postoji udruga izrađivača videoigara logičan je bio slijed da i sam postanem članom.”

Misliš li da možeš doprinjeti razvoju udruge svojim članstvom?
“Mislim da ću svojim članstvom sigurno dodatno pomoći širenju glasa među mlađim generacijama i ljudima koji nisu upoznati s hrvatskom gaming industrijom. Takvim pristupom smatram da ću i sam rasti i da će udruga rasti te da će ovo biti obostrano uspješno.”

Hvala Josipu na odvojenom vremenu i želimo mu zaželjeti dobrodošlicu u HU-IZ-VI i poželjeti što više usjeha u daljnjem radu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *