HU- IZ – VI osigurao besplatno sudjelovanje na Indie Game Business Sessions za sve svoje članove

Što je IndieGameBusiness Sessions?
IndieGameBusiness Sessions – powered by ‘Tripwire Presents’ najdugovječniji je virtualni event o videoigrama, a ovogodišnji event traje od 21. rujna od 12:00 h do 22. rujna do 23:30 h te sadrži razna predavanja, panele i povezivanja u poslovanju game dev industrije, HU- IZ- VI je za sve svoje članove osigurao besplatno sudjelovanje koje inače iznosi 55$.

Što očekuje sudionike?
Od najzvučnijih imena i interesantnog sadržaja izdvajaju se predavanja profesonalnog tima iz kompanija poput Epic Games, Kickstarter, Google i Intellivision, na teme o tome kako su uspjeli u ovom poslu, ali i o početcima nastajanja, financiranja te izdavanja prvih videoigara.

Koje inovacije će se predstaviti?
Sudionici će biti dio MeetToMatch platforme, koja je do sada pokazala najbolje rezultate zadovoljstva korisnika s najvećom šansom za uspješno sklapanje poslovnih suradnji u industriji.

Kako ja mogu sudjelovati na IndieGameBusiness Sessions?
Sudjelovanje na eventu se unaprijed rezervira putem stranice eventbrite.com te iznosi 55$, a za sve članove HU- IZ – VI je potpuno besplatno. Postanite član za ovakve i slične pogodnosti, a za samo članstvo možete nam se javiti na mail udruga.huizvi@gmail.com ili putem facebook stranice Hrvatska udruga izrađivača videoigara.

KOGA MOŽETE UPOZNATI?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *